" Cel ce a invins prin forta,
             si-a invins dusmanul 
                       doar pe jumatate "

John Milton
Home Avocat titular Competente Legislatie
Noutati Legislative Insolventa Mediere Evaluare Legislatie utila Altele
Legături externe Contact

 

Licentiata in stiinte juridice a Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu;

Absolventa a cursului de Master in specializarea “Dreptul Muncii” din cadrul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti;

 

  • 2006 – Avocat membru in Baroul Bucuresti;
  • 2001– Practician in insolventa membru al Uniunii Nationale a Practicienilor din Romania (practician in insolventa coordonator al “Fimaco Insolv SPRL”);
  • 2005 – Evaluator bunuri mobile si imobile membru al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania;
  • 2009 – Mediator autorizat de Consiliul de Mediere din Romania, asociat coordonator al "Vladu - Fadur - Manole Societate Civila Profesionala de Mediere".

 

Avocatul titular Valentina Fadur este un practician al dreptului cu o vasta experienta in fata instantelor din Romania reprezentand cu success clientii persoane juridice si fizice in cauzele ce i-au fost incredintate.

 

In calitate de consilier juridic si mai apoi de avocat a reprezentat si aparat interesele unor institutii publice din domeniul sanitar inclusiv spitale, farmacii, cabinete medicale.

 

Experienta sa include printre altele si reprezentarea in fata instantelor de drept comun, dar si a instantelor de arbitraj, asistenta si consilierea completa a numeroase societati cooperative in domenii ce tin de activitatea specifica acestui sector al economiei.